Koteja - Hem

Koti on ihmisen tärkein paikka. Se on turvasatama, jossa elämä alkaa ja loppuu. Kotona riemuitaan, juhlitaan, rakastetaan ja levätään. Siksi kodin pitää olla hyvin tehty ja juuri sellainen, josta on unelmoinut. 

Toteutamme koteja arkkitehdin piirrustuksista muuttovalmiiksi ja talopaketin urakoinnin kokonaisprojektina. Kauttamme saat kaikki perustuksista viimeistelyyn. Kauttamme saat myös vastaavan mestarin ja kaikki tarvittavat vastaavat työnjohtajat.

Tässä on muutamia esimerkkejä kodeista, joita olemme asiakkaillemme rakentaneet. 

 

 

 

Huviloita - Villor

Vapaa-aika on arvokasta. Sitä ei ole koskaan liikaa ja kun olet vapaalla, se pitää saada viettää täydellisessä ympäristössä. 

Huvila saattaa olla paikassa, joissa ei ole sähköä, vettä tai edes tietä, jolla kulkea. Huvila on joskus tehtävä paikkaan, jonne pääsee vain helikopterilla. Silloin siellä asuu rauha.

Rakennamme huviloita asiakkaiden omien toiveiden mukaan - nauttimista varten. Siksi meille onkin tärkeää tehdä jokainen huvila yksilöllisesti asiakasta kuunnellen.

 

 

 

Remontit

Remontoimme ja saneeraamme sekä yksityisille että yrityksille. Toteutamme koko remontin avaimet käteen tai teemme tarpeen mukaan vain pienen osan kiinteistön saneerauksesta. 

Erikoisosaamistamme on haastavat koristekipsityöt, joita olemme toteuttaneet hotelleihin, ravintoloihin, kirkkoihin ja yksityiskoteihin.